snaarkapot

 

balance

Zarlon Master Balance

De zwarte co-polyester snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel.

Beoordeling Balance:

Power: 8
Controle: 8
Comfort: 8
Duurzaamheid: 8

Extra info:

dikte: 1.25, 1.30  en 1.33 mm

De Zarlon Balance tennissnaar is uit de Master serie de meest allrounde snaar. Met een uitzonderlijke balans tussen speeleigenschappen, comfort en duurzaamheid is de Balance de meest gewilde snaar uit de Master serie. De Master Balance is oprecht gezegd een staaltje meesterwerk. De perfecte snaar voor de allrounder!

 

Zarlon Spin G-Twister

De gele zeer elastische snaar uit de Zarlon Spin Serie met speciaal in elkaar gevlochten structuur.

spingtwister


Beoordeling G-Twister:

Power: 8
Controle: 10
Comfort: 9
Duurzaamheid: 6

Extra info:

dikte: 1.20,  1.25, 1.30 en 1.35  mm
Spin & Slice verdubbelaar dankzij ingevlochten (kuiltjes) structuur


De Zarlon Spin G-Twistersnaar onderscheidt zich door zijn ingevlochten structuur. De ogenschijnlijk kleine kuiltjes op het snaarprofiel van de G-Twister geven een bizarre gravitatiekracht aan de bal mee wat leidt tot een verpletterend effect. De G-Twister is een verfijnde snaar met veel controle en power en een hoog comfort voor zijn gebruiker.

De bal spinnen is nu wel heel makkelijk. Favoriet bij de echte gravelgrinder! Deze snaar scoort op alle punten zeer hoog behalve op duurzaamheid. Gebruik de G-Twister in dikte 1.30mm of zelfs 1.35mm. Ondanks de dikkere snaar zullen de positieve eigenschappen nagenoeg hetzelfde blijven zonder dat je te vaak je racket opnieuw hoeft te bespannen.

De G-Twistersnaar is daarnaast perfect te gebruiken als hybride breedte snaar. Zeer goed te combineren met de Zarlon Master Balance 1.25 in de lengte! De duurzaamheid van deze combinatie scoort een 8! Ook wordt de powerkracht aangescherpt.

 

De regenboogsnaar: een soepele snaar, een dunne tournamentsnaar in alle kleuren van de regenboog. Deze snaar moet je in je racket hebben.
 

regenboog


Deze snaar heeft dezelfde eigenschappen als de TOURNAMENT snaar.

Dikte: 1.30 mm

66

 

 

Zarlon Master Airflight

De witte co-polyester snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel.

airflight

Beoordeling Airflight:

Power: 7
Controle: 7
Comfort: 9
Duurzaamheid: 8

Extra info:

dikte: 1.22, 1.25, 1.28  en 1.30 mm

De Zarlon Airflight tennissnaar heeft zijn naam te danken aan de explosieve veerkracht waarmee de bal van het racket afvliegt. Het is een soepele en veerbare snaar die veel stabiliteit en controle geeft en zich perfect leent om de bal optimaal te (leren) voelen. Een prima en bovendien redelijk duurzame basissnaar voor zowel de beginnende als de competitieve gevorderde tennisser.

 

Naturelsnaar 

De Naturel snaren hebben dezelfde technische eigenschappen: een oersterke kern, waaromheen 18 superfijne vezels gewikkeld zijn. Een prima standaardsnaar in veel verschillende kleuren. 

naturel

Dikte naturel:   1.40 mm.

Kleuren:    zilver, zwart en naturel

 66

 

Ultra naturel:      dikte 1.30 mm    kleur wit

86