snaarkapot

 

 

Met de Tossapp kun je tennis toss avonden / middagen (tijden zelf in te stellen) regelen. Voer de deelnemers in met hun sterkte, geef de tijden waarop ze beschikbaar zijn én de tijden waarop banen beschikbaar zijn op en tossen maar. De Toss app kan rekening houden met de sterkte van de spelers en je kunt al of niet spelsoorten instellen. Voorlopig alleen te gebruiken voor de dubbelspelen Heren dubbel, Dames dubbel en Gemengd dubbel. Enkelspel alsmede een mix van enkel- en dubbelspel is in ontwikkeling.Met één druk op de knop stuur je de gemaakte indeling naar je Whatsapp (groep) en alle deelnemers zijn op de hoogte van de te spelen partijen.

tossapp

Vaak gebeurt het opgeven van de deelnemers via een  Whatsappgroep. Maak van deze chat een Whatsapp exportbestand en de Toss app kan de gegevens inclusief de opgave van beschikbare tijden importeren. De Tossapp heeft toegang tot je contacten, maar gebruikt deze mogelijkheid alleen maar in jouw opdracht. Zie de handleiding wanneer het gebruik van je contacten op je telefoon nodig is en hoe je dit kan gebruiken.

 

De Toss app is alleen te installeren op Android telefoons (of tablets).                  Klik hier om de handleiding in pdf te downloaden.

 

androiddownload